GoudsEnergie Zonnepanelen

Over GoudsEnergie
Ruime ervaring

Het team van GoudsEnergie uit Gouda bestaat uit een aantal ervaren krachten uit elektra sector. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren en begeleiden in de aankoop. Deze wordt vervolgens vakkundig door ons gemonteerd en in bedrijf gesteld.

section_01

Certificeringen
InstallQ

Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt. Het logo van InstallQ is een bewijs van kennis en kunde. Een InstallQ*)-keurmerk geaccrediteerd’ installateur, adviseur of installatiebedrijf is op zijn of haar vakgebied gecontroleerd op bepaalde vakbekwaamheidseisen. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die van toepassing zijn.

Interesse om vrijblijvend kennis met ons te maken?

Onze diensten

Bij GoudsEnergie krijgt u altijd een gratis offerte

Advies op maat

Bij GoudsEnergie krijgt u altijd een vrijblijvende offerte. Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

Installatie binnen 1 dag

Dankzij de diversiteit van ons team plaatsen wij het complete systeem, altijd binnen 1 dag.

Onze Producten

Daarnaast leveren wij ook airconditionings, laadpalen en een integratie van een smarthome systeem. Wij adviseren u graag over deze mogelijkheden.